Wielkanocne warsztaty kulinarne
W najbliższe dwa weekendy odbędą się kolejne warsztaty kulinarne, organizowane przez Dzieciaki w Formie. Tym razem hasło przewodnie to święta wielkanocne oraz tradycyjne potrawy z różnych części naszego kraju. Dzieci w czasie godzinnych zajęć wykonają mini-mazurki oraz kruche jajeczka. W oczekiwaniu na wypieki przewidziane są zabawy, animacje lub kolorowanki.
W związku z coraz większą liczbą chętnych na te zajęcia, liczba wolnych miejsc szybko się kurczy, więc należy decydować się jak najprędzej. Zapewniam, że mali kucharze będą zadowoleni z zajęć, a oczekujący na swoje pociechy rodzice zostaną obdarowani pachnącymi wypiekami.
Terminy:
KRAKÓW – 15 marca (piątek), godz. 17:00 oraz 16 marca (sobota), godz. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00. Kawiarnia Sweet Surrender na krakowskim Podgórzu, ul. Zabłocie 25
WARSZAWA – 23 marca (sobota), godz. 10:00, 12:30, 14:30, 16:30. Kawiarnia Kawka z mleczkiem, al. gen. Sikorskiego 13, Mokotów
Grupy wiekowe/godziny:
godz. 10:00 – dzieci 3,5-4,5 lat
godz. 12:00 i 14:00 – dzieci 5-7 lat
godz. 16:00 – dzieci 8 lat i starsze
Istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom.
Zapisy: liczba miejsc ograniczona. Zapisów można dokonywać tel. 791 487 666 lub mail: gotowanie@dzieciakiwformie.pl.
Koszt: 30 zł od dziecka. Istnieje możliwość wykupienia tańszego karnetu na warsztaty, obejmującego 3 zajęcia. Karnet w cenie 75 zł.
Dla chętnych poznania bliżej warsztatów kulinarnych prowadzonych przez Asię Mentel zapraszam do przeczytania mojej recenzji z tych zajęć.